Contact

Gildefeesten Soest
Locatie De Blaak:
Ferdinand Huycklaan, Soest
Meer informatie huisregels

Hollandse Avond Radio NL groot succes; Jeroen vd Boom vervangt zieke Tino Martin

Geplaatst op maandag 26 augustus 2019

Al enkele dagen waren de kaarten voor de Hollandse Avond uitverkocht. Velen keken er naar uit terwijl anderen nog verwoede pogingen deden een kaartje te bemachtigen. Daardoor stroomde de tent al vroeg vol met als start een optreden van Mart Hoogkamer, die snel de juiste sfeer in de zaal wist te brengen.
Teleurstelling was er wel voor de Tino Martin fans. Door ziekte moest hij alle optredens afzeggen. Daarover werd de organisatie aan het begin van de avond geïnformeerd. Met Jeroen van den Boom was er een fantastische vervaging geregeld. Jeroen was bereid een extra optreden dit weekend te verzorgen. Hij was al eens eerder op het Gildefeest in Soest opgetreden. Hij wist wat hij kon verwachten. Hij wist deze Hollandse Avond op een geweldige manier af te sluiten. Het werd een grote dienende en zingende massa in de grote feesttent.
Voor Jeroen nog een optreden van Monique Smit terwijl de verschillende optredens werden overbrugd met Nederlandse Toppers waarop iedereen kon mee zingen en mee feesten.
Deze avond vraag om een herhaling in 2020.
Reserveer maar vast zondagavond 30 augustus 2020.Bouwbedrijf De bruin putten en R. Kok Kraanverhuur Soest