Contact

Gildefeesten Soest
Locatie De Blaak:
Ferdinand Huycklaan, Soest
Meer informatie huisregels

Foute Bingo

dinsdag 29 augustus 2017 om 20:00 uur

De afgelopen jaren zijn er in Soest diverse Bingo’s gehouden. Denk maar aan de vrouwenbingo ten gunste van de Roparun in 2013 en 2015. Het Oranjecomité organiseerde ook een vrouwenbingo in 2014. Voetbalvereniging SO Soest hield een bingo alleen voor mannen in het jubileumjaar 2016. Voor de organisatie van het Landjuweel is het nu een prachtig moment om een Foute Bingo voor zowel mannen als vrouwen te organiseren!

Bij inschrijving vind je een plattegrond van de Gildetent en kan je zelf jouw eigen plaats reserveren.

De voorste rijen gaan per tafel van tien deelnemers. Bij De Foute Bingo Soest is het ook mogelijk om individueel of met meerdere deelnemers aan te melden. Kosten van de voorste plekken zijn 30,00 euro per deelnemer en achteraan 20,00 euro per deelnemer.

De Bingo heeft vier rondes. Zowel in de pauze als na de vierde ronde is er een loterij waar prachtige prijzen te winnen zijn. Tijdens deze gezellige avond is de presentatie en muzikale omlijsting in de bekwame handen van Bingomaster Le Riche en DJ Double U!

De opbrengsten van De Foute Bingo Soest gaan naar drie doelgroepen;
1. Ouderen in Soest (bijvoorbeeld Daelhoven);
2. Soester jeugd en jongeren (bijvoorbeeld de Sinterklaasintocht);
3. Gehandicapten in Soest (bijvoorbeeld zwemclub de Duikelaar).

Kortom, naast het bieden van een gezellige Gilde/Bingo-avond willen wij ook een mooi bedrag voor allerlei verschillende goede doelen in Soest binnenhalen. Een dubbel feest dus. De deelnemers gaan zich op de 29ste augustus uitstekend vermaken en de Soester goede doelen kunnen wij na het feest verblijden met een mooie opbrengst.

Tent open vanaf 19.00 uur
Start 1e Foute Bingo Ronde om 20.00 uur
Einde Foute Bingo Soest om 23.00 uur