Contact

Gildefeesten Soest
Locatie De Blaak:
Ferdinand Huycklaan, Soest
Meer informatie huisregels

Sponsoren

Al onze sponsoren

Wandelweekend LeChampion

zondag 18 augustus om 08:00 uur

Rotaryclub Soest-Baarn organiseert in samenwerking met Le Champion de tweede editie van het Soester Wandelweekend. Een zomers wandelevenement door de prachtige en veelzijdige omgeving van Soest en Baarn. Dit jaar verwachten wij op zaterdag ruim 3.000 wandelaars en op zondag ruim 2.700. De start en finish is beide dagen op het Gildeterrein.Stichting Semmy is als goed doel aan het evenement verbonden. Daarnaast wordt er ook geld opgehaald voor lokale goede doelen.
Zondag is het de Baarnse Bossendag die wandelaars door het Baarnse bos brengt, langs Paleis Soestdijk en door de Lage Vuursche. Dagelijks kunnen deelnemers kiezen uit een afstand van 10, 20 of 30 km. Nieuw jaar dit jaar is op zondag een route van 3,5 km die rolstoelvriendelijk is en goed geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.
Kom sfeer proeven op het Gildeterrein, op beide dagen is er in de middag na de finish feest in de Gildetent. Drink een drankje en waag je aan een dansje op de klanken van heerlijke muziek. Feest mee met de wandelaars die net een mooie wandelprestatie hebben neergezet en wordt alvast enthousiast voor de komende editie!
Wil jij niet meewandelen maar het evenement wel meemaken? Geef je dan op als vrijwilligers en draag jouw steentje bij. Je kunt als vrijwilliger helpen op verschillende plekken op de route. Kijk op onze website http://www.soesterwandelweekend.nl voor alle informatie over het Soester Wandelweekend zoals doorkomsttijden, helpen als vrijwilliger en het feest na afloop.
Le Champion hoopt jullie te verwelkomen tijdens de tweede editie van het Soester Wandelweekend.Bouwbedrijf De bruin putten en R. Kok Kraanverhuur Soest