Contact

Gildefeesten Soest
Locatie De Blaak:
Ferdinand Huycklaan, Soest
Meer informatie huisregels

Sponsoren

Al onze sponsoren

Hollandse avond Radio NL met Tino Martin, Mart Hoogkamer en Monique Smit

zondag 25 augustus om 20:30 uur

Het gildeleven staat bol van tradities en de zondagavond tijdens de Gildefeesten is er één om “u” tegen te zeggen. De oergezellige Hollandstalige muziekavond is een geweldige afsluiting van het weekend.Dit jaar voor de afwisseling eens Radio NL met een keur aan artiesten. Op deze avond zullen Monique Smit, Mart Hoogkamer en Tino Martin optreden. Deze topartiesten zullen kleur geven aan het Hollandstalige deel van de Gildefeesten.

In 2016 was Mart Hoogkamer finalist in Holland’s Got Talent met nummers van Willy Alberti, een van zijn grote idolen. Met dochter Willeke Alberti deed hij zelfs een vernieuwde versie van “Lachen, beetje huilen”, het nummer dat zij het laatst met haar vader zong. Pas net van school is zijn ster snel rijzende in het levenslied-repertoire.
Monique Smit groeide op in Volendam, als jongste zus van Jan Smit. Nederland leerde haar kennen via het televisieprogramma Gewoon Jan Smit, een realitysoap over haar broer. In 2007 deed ze mee aan het programma Just the Two of Us, waarin ze onder professionele begeleiding een muzikale carrière begon.
Tino Martin kwam op veertienjarige leeftijd in aanraking met het artiestenvak. In de strandtent van zijn oom en tante stond hij voor het eerst op de planken. Martin begon zijn zangcarrière als René Froger-imitator. In 2002 nam hij deel aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Hij zong This is the moment van Froger en werd uiteindelijk tweede.

Vorig jaar gaf Tino Martin uitverkochte concerten in Koninklijk Theater Carré, het AFAS Circustheater en de Ziggo Dome. Kort hierop volgde zijn eerste theatertournee, onder de titel Dichterbij. Ook nam hij deel aan het elfde seizoen van het televisieprogramma Beste Zangers. Tijdens de show zong Tino onder meer het nummer "Zij weet het", een cover van Glen Faria (MC Fit), en bereikte daarmee de nummer 1 positie in de Oranje Top 30.
Komt u ook op deze bijzonder gezellige avond?

21:30 - 22:00 Mart Hoogkamer
22:30 - 23:00 Monique Smit
23:30 - 00:01 Tino Martin

Entreekaarten hier in de voorverkoop.Bouwbedrijf De bruin putten en R. Kok Kraanverhuur Soest