Contact

Gildefeesten Soest
Locatie De Blaak:
Ferdinand Huycklaan, Soest
Meer informatie huisregels

Sponsoren

Al onze sponsoren

Back2School FrisFeest met o.a. Supergaande

maandag 26 augustus om 19:00 uur

Alhoewel er voor de jongeren de hele Gilde-feesten veel te beleven is in en rond de tent, is het einde van de Gildefeesten al jaren het hoogtepunt: een avond met je vriend(in)en, tijdens Back2School FrisFeest .
Tijdens dit feest, speciaal voor 12 tot en met 16-jarigen, draait DJ Ronnie de nieuwste en dikste beats en de vetste mixen. Dat is al anders dan anders, maar helemaal nieuw is een live-optreden, dit jaar van Supergaande. Een te gekke start van het schooljaar, of een weerzien van vrienden na de zomervakantie, met aanvang- en eindtijden die ervoor zorgen dat iedereen fris op school kan zijn de volgende dag.

Toegangskaarten hier in de voorverkoop.

Omdat het feest bedoeld is voor jongeren in de leeftijdscategorie 12 t/m 16 jaar is alcoholgebruik door bezoekers uiteraard niet toegestaan.
Dit geldt niet alleen tijdens het feest in de tent, maar ook voorafgaand aan het feest. Het is dus niet toegestaan alcohol te hebben gebruikt voordat men de feesttent betreedt.
Bezoekers kunnen bij binnenkomst worden gevraagd te blazen in een alcoholmeter. Indien overmatig alcoholgebruik wordt geconstateerd wordt de toegang geweigerd en is het aangeschafte toegangsbewijs niet meer geldig. Er zal geen restitutie plaatsvinden en men zal de feesttent en het feestterrein moeten verlaten.Bouwbedrijf De bruin putten en R. Kok Kraanverhuur Soest