Contact

Gildefeesten Soest
Locatie De Blaak:
Ferdinand Huycklaan, Soest
Meer informatie huisregels

Sponsoren

Al onze sponsoren

Volkspaardenfeest WPE

zaterdag 24 augustus om 09:00 uur

24 augustus is het weer tijd voor een sportieve en gezellige zaterdag op het Gilde terrein. Dan zorgt de WPE wederom voor veel paard(en)plezier tijdens het “VolksPaardenFeest”. Dit evenement vindt plaats op het Gildeterrein aan de Ferdinand Huycklaan in Soest.
De kleine pony’s starten rond 9.00 uur, hierna zullen de rubrieken pony’s tot 1.48, Fries/Fjord/Haflinger (koudbloed paarden) en als laatste E-pony’s en Warmbloed Paarden het strijdtoneel betreden. Uiteindelijk rond 11.45 uur krijgt u de “bestgaanden” van de vier rubrieken in de “Ring” te zien. De ruiters en amazones zullen er alles aan doen om deze felbegeerde titels voor het jaar 2019 te winnen.

Wilt u show en spektakel zien, dan bent u vanaf 12.30 uur bij ons aan het juiste adres. Deze middag bieden wij weer een gevarieerd programma. Wedstrijd en amusement wisselen elkaar voortdurend af. Zeker tijdens het slotnummer worden er weer records gebroken. Het succesnummer “Shetlander springen aan de hand” ontbreekt ook dit jaar niet en staat garant voor een hoge amusement waarde. Dit jaar willen we ook weer een prachtig shownummer/demonstratie op het programma zetten.
Kom dus zaterdag 24 augustus naar het Gilde terrein, doe mee of geniet als toeschouwer van al het moois dat de paardensport in Soest te bieden heeft. Alle informatie, het definitieve programma en de startlijsten met de exacte starttijden kunt u in de loop van augustus vinden op http://www.wpeemland.nl.Bouwbedrijf De bruin putten en R. Kok Kraanverhuur Soest