Contact

Gildefeesten Soest
Locatie De Blaak:
Ferdinand Huycklaan, Soest
Meer informatie huisregels

Unieke auto-puzzeltoerrit + diner

dinsdag 20 augustus om 13:00 uur

Tijdens deze tocht van circa 100 kilometer geniet u van de mooiste plekken van Soest en omgeving. De baten van dit nieuwe (jaarlijkse) Soester event komen geheel ten goede aan Stichting Fonds voor Soest. Met uw deelname helpt u mee aan het mogelijk maken van lokale projecten.Iedereen kan meedoen, natuurlijk mag dat in een prachtige oldtimer of in een jaloersmakende cabrio, maar dat hoeft niet.
U bent welkom in élke auto. Om deel te kunnen nemen dient u te beschikken over een auto en een smartphone.

Tip: kom vroeg. Wij hebben dan voldoende tijd om u eventueel te helpen met het aanmaken van uw account en het gebruik van de route-app.

Aanmelden bij Fonds voor Soest
13.00 uur: verzamelen
Alle deelnemers verzamelen zich op Gildeterrein De Blaak aan de Ferdinand Huycklaan in Soest.
U krijgt onder andere een korte uitleg over het programma, het gebruik van de gratis Myroute app (www.myrouteapp.com) en het gebruik van het telefoonnummer bij onverhoopte noodgevallen.

14.00 uur: start toerrit
De auto’s vertrekken met een tussenpauze van telkens circa 5 minuten. Uw auto wordt niet bestickerd. Natuurlijk gaat het erom dat u een plezierige middag en avond beleeft, maar winnen is natuurlijk altijd leuk. Degene die de gehele rit heeft afgelegd en daarbij zowel de minste kilometers heeft gereden als de meeste foto’s heeft ‘gespot’ is de winnaar en ontvangt een leuke prijs.

17.30 uur: verwachte aankomst eindpunt
Bij ‘De Soester Duinen’ kijken we tijdens een gezellige borrel hopelijk samen terug op een geslaagde middag.

18.00 uur: diner bij ‘De Soester Duinen’
We sluiten het programma af met een heerlijk diner bij ‘De Soester Duinen’. Uiteraard staat het u vrij om na het diner gezellig verder na te praten aan de bar.Bouwbedrijf De bruin putten en R. Kok Kraanverhuur Soest