Contact

Gildefeesten Soest
Locatie De Blaak:
Ferdinand Huycklaan, Soest
Meer informatie huisregels

Kinderattracties o.a. KidsEvent en kindershows

zondag 25 augustus om 12:00 uur

Vanwege groot succes is er dit jaar weer om 12.00 uur een gratis toegankelijke kindershow op het terrein, dit jaar met Shaun het schaap. Twee shows van een half uur met daartussenin een meet&greet mogelijkheid met de levensechte figuren.

Voor de allerjongste jeugd staat evenals zaterdag een kinderboerderij. Daar kunnen zij kennis maken met dieren als kuikentjes, kipjes en konijnen.
Voor diezelfde leeftijdcategorie zijn er tevens een Springkussen Piraat en Draaimolen, voor de oudere jeugd vanaf 10 jaar zijn er bijbehorende stoere attracties, dit jaar o.a. de Girospace en Klimwand. Voor € 2,50 kan een bandje worden gekocht waardoor men onafgebroken die dag van die attracties gebruik kan maken.

Niet meer weg te denken is het gratis KidsEvent waar voor de jeugd van ca. 4-11 jaar stands met diverse activiteiten zullen worden ingericht. Kinderen worden uitgedaagd middels workshops in de categorie cultureel, sportief, creatief, muzikaal en beauty. Denk bijvoorbeeld aan een tokkelbaan, muziekles, knutselen maar ook pony rijden, een sportlesje volgen en circus acts oefenen.
Bouwbedrijf De bruin putten en R. Kok Kraanverhuur Soest