Contact

Gildefeesten Soest
Locatie De Blaak:
Ferdinand Huycklaan, Soest
Meer informatie huisregels

Eemlander Blaaskapel

zondag 25 augustus om 12:30 uur

Eind augustus....…tijd voor het traditionele koningsschieten tijdens de Gildefeesten .... en dus ook weer tijd voor de Eemlander Blaaskapel.

Onder leiding van Adri Verlaan verzorgt de blaaskapel een zondagmiddagconcert. De verrassende klanken komen niet alleen uit het buitenland. Ook muziek van eigen bodem komt tot leven tijdens dit zondagmiddagconcert. De verschillende stukken bieden de nodige uitdaging voor alle muzikanten.

In mei dit jaar heeft de blaaskapel meegedaan aan een bijzonder evenement in Schalkwijk tijdens het Erfgoedmuziekfestival “Voor Elck Wat Wils” waarbij op verschillende locaties in het dorp, veelal bij mensen thuis op het erf of in de schuur, diverse muziekstijlen te horen waren. De bezoekers konden lopend of fietsend van het ene optreden naar het andere optreden.

En…. als het weer meewerkt dan vindt er op 17 augustus weer een bijzonder evenement aan de Eem plaats. Was u er vorig jaar ook bij? Dan weet u dat het een unieke locatie is. Uiteraard wordt het geen herhaling van 2018. Het belooft een avond vol verrassingen te worden waarbij u niet alleen de Eemlander Blaaskapel zult horen ….
Wij hopen u op 17 augustus aan de Eem te ontmoeten!

Ook voor de feestmaanden aan het einde van het jaar heeft de blaaskapel al een aantal optredens in het verschiet. Met passende muziek zorgt de kapel dat verschillende Sinterklaas- en Kerstevenementen in en om Soest een sfeervolle muzikale omlijsting krijgen. Kortom er valt weer genoeg muziek te maken en te luisteren!

Ondertussen is het 12.30 uur en zitten de muzikanten op het puntje van hun stoel...Adri telt af....een muzikale middag gaat van start.....De Eemlander Blaaskapel wenst u veel luister- en kijkplezier.

O ja, voor het geval u het nog niet wist:
De Eemlander Blaaskapel is een onderdeel van Muziekvereniging PVO Soest die dit jaar haar 120e verjaardag viert!

Contactpersoon Eemlander Blaaskapel:
Esther Bakker
Tel. 035-6024732Bouwbedrijf De bruin putten en R. Kok Kraanverhuur Soest