Het Blaakfestival

Eén van de toevoegingen aan de programmering gaat plaatsvinden op de eerste zondagmiddag van de Gildefeesten 2024: het Blaakfestival! Dit jaar wordt De Blaak omgetoverd tot een gezellig festivalterrein vol muziek en culinaire verrassingen. We hebben een mooie dag in petto voor alle bezoekers met een open podium programma en het Soester Food Festijn.

OPEN PODIUM PROGRAMMA
Centraal deze middag staat het Open Podium Programma. Dit is dé kans voor lokale bands om hun talent te laten zien en te schitteren voor een enthousiast publiek. Verschillende bands uit Soest en omgeving zullen het podium betreden en een mix van rock, pop, jazz, blues en meer brengen. Het programma loopt van 13.00 tot 21.00 uur, dus er is volop tijd om te genieten van een breed scala aan muzikale optredens.

SOESTER FOOD FESTIJN
Naast de muzikale optredens zal er ook het Soester Food Festijn plaats- vinden, waar lokale horecaondernemers hun culinaire hoogstandjes presenteren. Van 13.00 tot 21.00 uur kun je genieten van een divers aanbod aan heerlijke hapjes en gerechten. Deelnemende ondernemers zullen hun specialiteiten in de vorm van fingerfood aanbieden, zodat je van alles kunt proeven. Of je nu houdt van traditionele gerechten of op zoek bent naar iets nieuws, het Soester Food Festijn heeft voor ieder wat wils. Elke ondernemer krijgt een marktkraam, maar veel deelnemers brengen ook hun eigen foodtruck of mobiele keuken mee, wat zorgt voor een sfeervol geheel.

DOE MEE EN BELEEF DE SFEER

Kom en geniet van een dag vol muziek, lekker eten en gezelligheid tijdens het Blaakfestival. Het is een unieke gelegenheid om lokaal talent te steunen en te genieten van de culinaire creaties uit Soest. Vergeet niet om je vrienden en familie mee te nemen voor een onver- getelijke dag!