Fietstocht recreatief

RTV tempo soest

RTV Tempo Soest heeft met veel plezier de opdracht weer op zich genomen een leuke nieuwe rit uit te zetten. De landelijke route van circa 25 km trekt dan ook steeds meer mensen naar het Gildeterrein. Het karakter van de uitgezette tocht maakt, dat je op deze avond vele gezelschappen als gezinnen, buren, grootouders met kleinkinderen, vrienden en oud-bekenden ziet passeren.
Verder is de tocht een jaarlijkse bevestiging van de fraaie omgeving van Soest en is het voor de nieuwe inwoners of bezoekers aan Soest een ideale kennismaking met de omgeving.

Inschrijving en start van de tocht vindt plaats vanuit de feesttent op het Gildeterrein aan de Ferdinand Huycklaan. Tussen 18.00 uur en 19.00 uur kunt u hier inschrijven en starten. De inschrijfkosten bedragen € 3,00 per persoon. De route wordt volledig uitgepijld en is te fietsen op normale fietsen en e-bikes. Onderweg wordt er nog een versnapering verstrekt, na afloop is er voor iedere deelnemer nog iets lekkers en kan er even worden nagepraat.

Op deze gezellige en sportieve avond verwachten we weer velen te zien.

Inschrijven: Tussen 18.00 uur en 19.00 uur op het Gildeterrein, Ferd Huycklaan 5a.
Infoopentochten@tempo-soest.nl