Back2School Frisfeest

.

Volgens goed gebruik sluiten we de Gildefeesten af met een avond speciaal voor de jongste feestbeesten (12 t/m 16 jaar) uit Soest en omgeving. Dit jaar wordt er flink uitgepakt voor de jeugd. Natuurlijk kunnen zij weer rekenen op een avond vol met de vetste nummers, gedraaid door een aantal Dj’s.

Gestart wordt met de Soester DJ MRPHX (Marfox), hij heeft onder andere al opgetreden op locaties als de Stadsschouwburg Utrecht, de Jaarbeurs, Fluor en Tivoli Vredenburg. Met als motto: Live for today, plan for tomorrow, party tonight!

Vervolgens is het de beurt aan een DJ-collectief uit Utrecht. Chick Flix vult de dansvloer en laat met veel plezier iedereen los gaan tijdens een feest van herkenning. Nieuwe hits afgewisseld met oude meezingers en guilty pleasures, allemaal in een speciale Chick Flix sound!

Al met al een te gekke start van het schooljaar, met schappelijke aanvang- en eindtijden die ervoor zorgen dat iedereen fris op school kan zijn de volgende dag.

Kaartverkoop via paylogic

Bijzondere aandachtspunten rondom deze party op maandag 29 augustus.

De organisatie neemt op deze avond aanvullende maatregelen om ervoor te zorgen dat de avond voor iedereen een feest blijft. Omdat het feest bedoeld is voor jongeren in de leeftijdscategorie 12 t/m 16 jaar is alcoholgebruik door bezoekers uiteraard niet toegestaan.

Dit geldt niet alleen tijdens het feest in de tent, maar ook voorafgaand aan het feest. Het is dus niet toegestaan alcohol te hebben gebruikt voordat men de feesttent betreedt. Bezoekers kunnen bij binnenkomst worden gevraagd te blazen in een alcoholmeter. Indien overmatig alcoholgebruik wordt geconstateerd wordt de toegang geweigerd en is het aangeschafte toegangsbewijs niet meer geldig. Er zal geen restitutie plaatsvinden en men zal de feesttent en het feestterrein moeten verlaten.

In de omgeving van de feesttent en het feestterrein zullen stewards zichtbaar aanwezig zijn, die aanwijzingen kunnen geven aan bezoekers hoe te handelen. Deze aanwijzingen dienen te worden opgevolgd. Anders zal worden overgegaan tot handhaving.