Alleen besloten bijeenkomst met Koningsschieten

Door: Anonymous | Publicatie: 6/8/21 8:27 am

Afgelopen maandag werd duidelijk wat de maatregelen tot 1 september 2021 gaan zijn voor evenementen. Er mogen maximaal 750 bezoekers per dag komen en met strikte toegangscontrole mag de 1.5 meter worden losgelaten binnen een veilige "Bubbel".

Voor het Gilde een lastig besluit. Wij willen graag voor de gehele samenleving een mooi evenement neerzetten maar gezien de beperkingen in het organiseren van evenementen is er gekozen om dit jaar een besloten bijeenkomst te houden met alleen het onderdeel Koningsschieten.

De leden die willen deelnemen aan dit onderdeel en de leden/vriend(in)en die daarbij willen zijn voor de gildesfeer en met eigen ogen willen zien wie de nieuwe koning van het gilde wordt ontvangen binnenkort informatie over het aanmelden hiervoor. Een aanmelding wordt achteraf beoordeeld en bevestigd.
Omdat er een limiet van 750 bezoekers is moeten we, afhankelijk van de animo, wellicht gaan besluiten wie er wel of geen toegang krijgt tot de besloten bijeenkomst.

Alle overige programma onderdelen van het gilde komen te vervallen: het gehele zaterdagprogramma, de Gildeloop en de fietstochten.

Artikel van de Soester Courant