Soester Wandelweekend

Soester wandelweekend

Rotaryclub Soest-Baarn organiseert i.s.m. met Le Champion op zaterdag 17 en zondag 18 augustus de 6e editie van het Pink Ribbon Soester Wandelweekend. Een zomers wandelevenement door de prachtige en veelzijdige omgeving van Soest en Baarn. Dit jaar verwachten wij ruim 4.000 wandelaars aan de start. De start en finish is beide dagen op he gildeterrein. Het Pink Ribbon Soester Wandelweekend valt het weekend voorafgaande aan de Gildefeesten en is daarmee het startsein voor de welbekende feesten. Pink Ribbon is als goed doel aan het evenement verbonden. Daarnaast wordt er ook geld opgehaald voor lokale goede doelen. De inschrijving is geopend t/m zondag 11 augustus.

Ten opzichte van de voorgaande edities zijn de routedagen omgewis- seld. Zaterdag is het de Soester Duinendag met unieke locaties als de Korte en Lange Duinen, Landgoed De Paltz en Vliegbasis Soesterberg. Op zondag is het de Baarnse Paleisdag die wandelaars door het Baarnse bos, langs Paleis Soestdijk en door het historische centrum van Baarn brengt. Dagelijks kunnen deelnemers kiezen uit een afstand van 6, 10, 20 of 30 km. Speciaal voor families en gezinnen is er weer een 6 km Family Walk (rolstoel- en kinderwagentoegankelijk). Zo kan iedereen, van jong tot oud, genieten van het Pink Ribbon Soester Wandelweekend!

Kom op 17 en 18 augustus sfeer proeven op het gildeterrein. Op beide dagen is er in de middag na de finish feest in de gildetent. Drink een drankje en waag je aan een dansje op de klanken van heerlijke muziek. Feest mee met de wandelaars die net een mooie wandelprestatie heb- ben neergezet en wordt alvast enthousiast voor de komende editie!

Kijk op onze website www.pinkribbonsoesterwandelweekend.nl voor alle informatie over het Pink Ribbon Soester Wandelweekend

Wil jij niet meewandelen maar het evenement wel meemaken? Geef je dan op als vrijwilligers en draag jouw steentje bij. Je kunt als vrijwilliger helpen op verschillende plekken op de route. Kijk op onze website www.pinkribbonsoesterwandelweekend.nl voor alle informatie over het Soester Wandelweekend zoals doorkomsttijden, helpen als vrijwilliger en het feest na afloop. Wij hopen jullie te verwelkomen tijdens de 6e editie van het Soester Wandelweekend.