Soester Wandelweekend

Events-detail

Le Champion organiseert in samenwerking met Rotaryclub Soest-Baarn de derde editie van het Soester Wandelweekend. Een zomers wandelevenement door de prachtige en veelzijdige omgeving van Soest en Baarn. Per dag worden duizenden deelnemers verwacht. De start en finish is beide dagen op het Gildeterrein. Stichting Semmy is als goed doel aan het evenement verbonden. Daarnaast wordt er ook geld opgehaald voor lokale goede doelen.  
Op zaterdag is het de Soester Duinendag met unieke locaties als de Korte en Lange Duinen, Landgoed De Paltz en Vliegbasis Soesterberg. Dagelijks kunnen deelnemers kiezen uit een afstand van 10, 20 of 30 km. Kom sfeer proeven op het Gildeterrein, op beide dagen is er in de middag na de finish feest in de Gildetent. Drink een drankje en waag je aan een dansje op de klanken van heerlijke muziek. Feest mee met de wandelaars die net een mooie wandelprestatie hebben neergezet en wordt alvast enthousiast voor de komende editie!
Wil jij niet meewandelen maar het evenement wel meemaken? Geef je dan op als vrijwilligers en draag jouw steentje bij. Je kunt als vrijwilliger helpen op verschillende plekken op de route. Kijk op onze website http://www.soesterwandelweekend.nl voor alle informatie over het Soester Wandelweekend zoals doorkomsttijden, helpen als vrijwilliger en het feest na afloop.
Le Champion hoopt jullie te verwelkomen tijdens de tweede editie van het Soester Wandelweekend.