Contact

Gildefeesten Soest
Locatie De Blaak:
Ferdinand Huycklaan, Soest
Meer informatie huisregels

Sponsoren

Al onze sponsoren
1  >  >>

Laatste nieuws

Kaartverkoop Gildefeesten 2018
Geplaatst op donderdag 12 april

Nadat op 18 april 2018 in de Soester Courant het programma zal worden gepubliceerd begint de voorverkoop op 27 april 2018 op het Museumplein te Soest.

Bedankt!
Geplaatst op zondag 17 september

Het bestuur van Gildefeesten Soest wil mede namens Groot Gaesbeeker Gilde en comité Landjuweel Soest laten blijken dat het zeer erkentelijk is voor de inzet en medewerking van velen bij de in de periode van 18 augustus tot en met 3 september gehouden Landjuweel-editie van de Gildefeesten. Het geweldige weer en zeer uitgebreide programma heeft zeker meegewerkt aan een feest voor en door de Soester gemeenschap, dat breed gedragen wordt en vele tienduizenden plezier heeft bezorgd.

lees verder

Gevonden voorwerpen
Geplaatst op zondag 17 september

Onderstaande voorwerpen zijn af te halen bij de receptiebalie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1.
lees verder

Uitslagen Brabantse Gildedag
Geplaatst op maandag 11 september

Naast de Erewijn, de Massale Opmars en Opening, de beide Optochten door Soest zijn er tijdens de Brabantse Landjuweel Gildedag diverse wedstrijden georganiseerd, zoals geweerschieten, boogschieten, vendelen, trommen, bazuinblazen, jeu de boules en ringsteken.
lees verder

Berichten in de pers over de Brabantse Gildedag
Geplaatst op maandag 11 september

De Brabantse Landjuweel Gildedag is een groot succes geworden. Vanaf 3 september veel foto's, video'en berichten op de social media. Sommige zeggen zelfs dat de social media ontploft zijn. Het is moeilijk een goed overzicht te krijgen van hetgeen er is gepubliceerd/geplaatst.

lees verder

Gilde Salvator Mundi uit Oeffelt behaalt hoogste beoordeling in de Optocht
Geplaatst op maandag 4 september

Ruim 120 gilden en schutterijen trokken op zondag 3 september tijdens de Brabantse Gildedag door Soest. Bij het deflié langs de tribune op het gildeterrein werden ze door een deskundige jury beoordeeld op hun presentatie.
lees verder

Tjeu Donkers uit Gerwen Landjuweelkoning
Geplaatst op maandag 4 september

Op 3 september de Brabantse Gildedag met een presentatie van meer dan 120 gilden en schutterijen in Massale Opmars en Optocht. Op deze dag ook een grote verscheidenheid van wedstrijden. Bijzonder daarbij is altijd de strijd om de Landjuweelkoning, -keizer en -prins. Hierbij schiet de aanwezige koningen, keizers en prinsen op de houten vogel met een geweer.
lees verder

Uitslagen Targetsprint
Geplaatst op zaterdag 2 september

Vandaag voor de eerste maal in het kader van het Landjuweel een Targertsprint als samenwerking van AV Pijnenburg en Schietvereniging Baarn. Een bijzonder schouwspel met 38 deelnemers.

lees verder

Flyer met programma Gildedag 3 september verspreid
Geplaatst op donderdag 31 augustus

Gisteren is bij de verspreding van het weekblad Soest Nu ook een flyer verspreid met daarin het programma van de Brabantse Gildedag op 3 september a.s. met daarin de route van de Optochten en de volgorde van de deelnemende gilden en schutterijen in de Optocht.
lees verder

55+ Festival in de lift
Geplaatst op woensdag 30 augustus

Nadat de organisatie van het 55+ Festival vorig jaar voor een nieuwe opzet had gekozen, mogen we constateren dat dit haar vruchten heeft afgeworpen. Dit jaar weer een groeiende belangstelling en veel enthousiaste bezoekers over hetgeen deze middag werd geboden.
lees verder