Contact

Gildefeesten Soest
Locatie De Blaak:
Ferdinand Huycklaan, Soest
Meer informatie huisregels

Sponsoren

Al onze sponsoren
<<  2  >  >>

Laatste nieuws

Viering met gilde-eer op zondag 26 augustus in H. Familiekerk
Geplaatst op woensdag 22 augustus

De viering met gilde-eer als start van de dag waarop de gildebroeders strijden om het Koningsschap is om 10.00 uur in de H. Familiekerk te Soest-Zuid. Een niet in de HH Petrus en Pauluskerk zoals in sommige media staat vermeld.

Gildeloop met 329 lopers
Geplaatst op woensdag 22 augustus

Woensdagavond 22 augustus weer de traditionele Gildeloop georganiseerd door AV Pijnenburg. In totaal 329 deelnemers (wat minder dan in 2017) gingen van start voor diverse afstanden. Het uiteindelijk doel voor de senioren was 10.000 meter. Weer een geslaagd evenement. Voor uitslagen: deze worden geplaatst op www.uitslagen.nl.

Spinning Hight 2.0 groot succes: 9000 Euro bij elkaar gefietst voor minder-valide sporter
Geplaatst op woensdag 22 augustus

Dinsdagavond 21 augustus was de gildetent gereserveerd en ingericht voor de door het Bentinckfonds georganiseerde Spiningh Night 2.0. Er deden dit jaar 25 teams aan dit bijzondere onderdeel van de Gildefeesten mee. De deelnemers verzamelende daarmee een bijdrage van € 9.000 voor dit fonds, dat zich inzet voor de minder-valide sporter en hem de kans geeft zijn sportkwaliteiten te benutten. Er werden heel wat kilometers gereden. Aan de eind van de avond was dat een afstand van 50% van wat de wielrenners moesten afleggen in de Tour de France. Een unieke prestatie door meer dan 200 fietsers op deze avond.

Recreatieve Fietstocht RTV Tempo Soest
Geplaatst op maandag 20 augustus

Vanavond werd door RTV Tempo Soest de Recreatieve Fietstocht georganiseerd. De route van 25 kilometer ging door Soest en Baarn (incl. Lage Vuursche). Een mooie tocht zo waren de reacties achteraf van de ruim 350 deelnemers. Veel meer deelnemers dan de afgelopen jaren. Wellicht kwam dat door het mooie fietsweer.
lees verder

Nog geen beeldmateriaal in de fotoalbums
Geplaatst op zondag 19 augustus

Door een technische storing zijn onze fotoalbums nog niet gevuld met de vele honderden foto's die afgelopen weekend zijn gemaakt. Hopelijk kunnen we vanaf morgen wel actuele impressies verzorgen. Op onze facebookpagina van de gildefeesten zijn al wel vele foto's en filmpjes te zien.

Vooral gezellig eemconcert op een unieke locatie aan de Eem
Geplaatst op zondag 19 augustus

Enkele honderden belangstellenden waren naar de Kleine Melm gekomen om te genieten van het door Muziekvereniging PVO georganiseerde Eemconcert. De temperatuur was behaaglijk met af en toe een fris windje uit de polder.
lees verder

Soester Wandelweekend groot succes
Geplaatst op zondag 19 augustus

Het eerste Soester Wandelweekend is een groot succes geworden. Vele duizenden deelnemers, prachtig weer en genieten van bezienswaardigheden en vooral de natuur van Soest en op zondag ook Baarn. Enthousiaste reacties en in totaal € 13.000 die aan het eind besteed kon worden aan drie tevoren bepaalde doelen, t.w. Stichting Semmy (8.000 Euro), het plaatselijke Cabrio en voor doelen van Rotary Baarn/Soest (ieder € 2.500),
lees verder

Het komt alweer dichtbij
Geplaatst op woensdag 18 juli

Nog maar een maandje en dan gaan de Gildefeesten weer van start. De Volksspelen zitten alweer vol, deze keer binnen enkele minuten, de voorverkoop van de verschillende avonden vordert gestaag. Over een week of twee zullen de eerste programmagidsen in Soest en Soesterberg in de bussen glijden, de eerste klus voor onze vrijwilligers, maar voor de meesten niet de laatste. Het kan niet genoeg gezegd, zonder dit leger van honderden medewerkers zou er weinig tot stand komen!

Kaartverkoop Gildefeesten 2018
Geplaatst op donderdag 12 april

Nadat op 18 april 2018 in de Soester Courant het programma zal worden gepubliceerd begint de voorverkoop op 27 april 2018 op het Museumplein te Soest.

Bedankt!
Geplaatst op zondag 17 september

Het bestuur van Gildefeesten Soest wil mede namens Groot Gaesbeeker Gilde en comité Landjuweel Soest laten blijken dat het zeer erkentelijk is voor de inzet en medewerking van velen bij de in de periode van 18 augustus tot en met 3 september gehouden Landjuweel-editie van de Gildefeesten. Het geweldige weer en zeer uitgebreide programma heeft zeker meegewerkt aan een feest voor en door de Soester gemeenschap, dat breed gedragen wordt en vele tienduizenden plezier heeft bezorgd.

lees verder