Contact

Gildefeesten Soest
Locatie De Blaak:
Ferdinand Huycklaan, Soest
Meer informatie huisregels

Sponsoren

Al onze sponsoren
<<  2  >  >>

Laatste nieuws

De Doeners winnaars van de Volksspelen 2018; Originaliteitsprijs voor de P.V.-tjes
Geplaatst op zaterdag 25 augustus

Niet minder dan 72 teams weer actief tijdens de jaarlijkse gildefeesten. Elk team had zich voor deelname ook weer opgedost en vele actuele thema's waren te bewonderen.
lees verder

Toegangskaarten voor de Feestavonden in de voorverkoop voordeliger
Geplaatst op donderdag 23 augustus

Het is nog steeds mogelijk toegangskaarten via onze website aan te schaffen. Dat is trouwens ook € 1,50 per toegangskaarten voordeliger wanneer u ze op de avond zelf aan de deur verkoopt. U loopt dan ook niet het risico dat de kaarten zijn uitverkocht of dat u moet aansluiten in een wachtrij.

Viering met gilde-eer op zondag 26 augustus in H. Familiekerk
Geplaatst op woensdag 22 augustus

De viering met gilde-eer als start van de dag waarop de gildebroeders strijden om het Koningsschap is om 10.00 uur in de H. Familiekerk te Soest-Zuid. Een niet in de HH Petrus en Pauluskerk zoals in sommige media staat vermeld.

Gildeloop met 329 lopers
Geplaatst op woensdag 22 augustus

Woensdagavond 22 augustus weer de traditionele Gildeloop georganiseerd door AV Pijnenburg. In totaal 329 deelnemers (wat minder dan in 2017) gingen van start voor diverse afstanden. Het uiteindelijk doel voor de senioren was 10.000 meter. Weer een geslaagd evenement. Voor uitslagen: deze worden geplaatst op www.uitslagen.nl.

Spinning Hight 2.0 groot succes: 9000 Euro bij elkaar gefietst voor minder-valide sporter
Geplaatst op woensdag 22 augustus

Dinsdagavond 21 augustus was de gildetent gereserveerd en ingericht voor de door het Bentinckfonds georganiseerde Spiningh Night 2.0. Er deden dit jaar 25 teams aan dit bijzondere onderdeel van de Gildefeesten mee. De deelnemers verzamelende daarmee een bijdrage van € 9.000 voor dit fonds, dat zich inzet voor de minder-valide sporter en hem de kans geeft zijn sportkwaliteiten te benutten. Er werden heel wat kilometers gereden. Aan de eind van de avond was dat een afstand van 50% van wat de wielrenners moesten afleggen in de Tour de France. Een unieke prestatie door meer dan 200 fietsers op deze avond.

Recreatieve Fietstocht RTV Tempo Soest
Geplaatst op maandag 20 augustus

Vanavond werd door RTV Tempo Soest de Recreatieve Fietstocht georganiseerd. De route van 25 kilometer ging door Soest en Baarn (incl. Lage Vuursche). Een mooie tocht zo waren de reacties achteraf van de ruim 350 deelnemers. Veel meer deelnemers dan de afgelopen jaren. Wellicht kwam dat door het mooie fietsweer.
lees verder

Nog geen beeldmateriaal in de fotoalbums
Geplaatst op zondag 19 augustus

Door een technische storing zijn onze fotoalbums nog niet gevuld met de vele honderden foto's die afgelopen weekend zijn gemaakt. Hopelijk kunnen we vanaf morgen wel actuele impressies verzorgen. Op onze facebookpagina van de gildefeesten zijn al wel vele foto's en filmpjes te zien.

Vooral gezellig eemconcert op een unieke locatie aan de Eem
Geplaatst op zondag 19 augustus

Enkele honderden belangstellenden waren naar de Kleine Melm gekomen om te genieten van het door Muziekvereniging PVO georganiseerde Eemconcert. De temperatuur was behaaglijk met af en toe een fris windje uit de polder.
lees verder

Soester Wandelweekend groot succes
Geplaatst op zondag 19 augustus

Het eerste Soester Wandelweekend is een groot succes geworden. Vele duizenden deelnemers, prachtig weer en genieten van bezienswaardigheden en vooral de natuur van Soest en op zondag ook Baarn. Enthousiaste reacties en in totaal € 13.000 die aan het eind besteed kon worden aan drie tevoren bepaalde doelen, t.w. Stichting Semmy (8.000 Euro), het plaatselijke Cabrio en voor doelen van Rotary Baarn/Soest (ieder € 2.500),
lees verder

Het komt alweer dichtbij
Geplaatst op woensdag 18 juli

Nog maar een maandje en dan gaan de Gildefeesten weer van start. De Volksspelen zitten alweer vol, deze keer binnen enkele minuten, de voorverkoop van de verschillende avonden vordert gestaag. Over een week of twee zullen de eerste programmagidsen in Soest en Soesterberg in de bussen glijden, de eerste klus voor onze vrijwilligers, maar voor de meesten niet de laatste. Het kan niet genoeg gezegd, zonder dit leger van honderden medewerkers zou er weinig tot stand komen!

Bouwbedrijf De bruin putten en R. Kok Kraanverhuur Soest