Contact

Gildefeesten Soest
Locatie De Blaak:
Ferdinand Huycklaan, Soest
Meer informatie huisregels

Sponsoren

Al onze sponsoren
<<  <  28  

Laatste nieuws

Met 345 wandelaars weer een goede opkomst bij Avondwandeling
Geplaatst op dinsdag 25 augustus

De organisatie van de Avondwandeling op dinsdag 26 augustus kijkt tevreden terug op het verloop van de avond. Met bijna 350 wandelaars waren er weer meer deelnemers als bij de vorige edities. Een avond voor jong en oud met een wandeling over 5 of 10 kilometer door verschillende natuurgebieden in Soest-Zuid. Nadat het dinsdag overdag regenachtig was, klaarde het weer eind van de middag op. Hoewel geen zon, was het goed wandelweer. Bovendien laten wandelaars zich niet zo snel tot andere gedachten brengen. Na een wat trage start van de opkomst rond 18.00 uur, was het rond 18.30 uur lekker druk bij de Schaapskooi.

WPE druk aan het oefenen met Prinsesjes en ...
Geplaatst op maandag 24 augustus

Op het Gildeterrein De Blaak was het maandagavond 24 augustus al een drukte van belang. Vele kinderen waren al met hun paard dan wel door hun ouders met de trailer met het paard naar het gildeterrein De Blaak gebracht. De organisatie van het Volkspaardenfeesten wilde alvast met hen het sprookje gaan oefenen dat zaterdag a.s. uitgevoerd gaat worden. Ieder deed zijn uiterste best om actief deel te nemen. Dat gebeurde zelfs al met de kleding die voor dit spektake speciaal is gemaakt. Het belooft zaterdag wat bijzonders te worden. We zijn benieuwd.

lees verder

Bijna 500 deelnemers aan de Recreatieve Fietstocht: de openingsactiviteit van de Gildefeesten 2009
Geplaatst op maandag 24 augustus

Maandagavond 24 augustus werden de Gildefeesten Soest 2009 geopend met de door Tempo Toer georganiseerde Recreatieve Fietstocht. De reputatie en natuurlijk het mooie weer leverde een record aantal van 487 deelnemers op (ruim 50 meer dan het topjaar 2008).
lees verder

Kaarten zaterdagavond
Geplaatst op maandag 24 augustus

De termijn van inleveren van de bon voor reserveringen voor de zaterdagavond hebben we nog wat langer laten duren dan aangekondigd, maar deze is inmiddels gesloten. De laatste reeks bevestigingen gaat nog deze week de deur uit. Voorzover het er nu naar uit ziet, zullen er op zaterdagmiddag nog wat kaarten beschikbaar zijn aan de kassa van de feesttent. 's Avonds zullen er zeker geen kaarten meer aan de zaal verkocht worden, dus profiteer van deze laatste mogelijkheid!
lees verder

Opbouw De Blaak gestart
Geplaatst op zondag 23 augustus

Afgelopen week al is gestart met de opbouw van het terrein. Op donderdag 20 en vrijdag 21 augustus is al een deel van de tentaccommodatie geplaatst. Nadat eveneens vrijdag veel materiaal naar het gildeterrein is verplaatst, is zaterdagmorgen 22 augustus een echte start gemaakt met vele tientallen vrijwilligers. De schietbomen zijn geplaatst, het terrein is ingedeeld, de fietsenstalling opgebouwd, electra en water aangesloten, het gras aan de wegkanten gemaaid.

lees verder

Optreden Nikki
Geplaatst op vrijdag 21 augustus

In de media circuleren berichten over afgelasting van optredens van Nikki vanwege stemproblemen. Dit betreft echter de geplande clubtour en niet het optreden in de gildetent. Daar zal zij op zaterdagavond rond middernacht met haar eigen band een ongetwijfeld spetterend optreden geven !

Reserveringen kaarten zaterdagavond
Geplaatst op donderdag 6 augustus

Degenen die de bon hebben ingestuurd, die vorige maand in de Soester Courant stond, maar ook bij de voorververkoopadressen en op deze site te verkrijgen is, zullen dit weekend bericht ontvangen waar en wanneer men de gereserveerde kaarten voor de zaterdagavond kan ophalen. Voor de bonnen die afgelopen week nog binnen druppelden, zal die brief een week later komen. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar, mocht je nog kaarten willen reserveren gebruik die mogelijkheid! Ook bij de voorverkoopadressen zijn deze bonnen verkrijgbaar. Uiteraard zijn daar ook voor alle andere festiviteiten kaarten verkrijgbaar.

Voorverkoop start maandag 20 juli
Geplaatst op donderdag 16 juli

Reservering van kaarten voor zaterdagavond 29 augustus kan nog in beperkte mate door het invullen en opsturen van de bon, die hier te downloaden is. Voor de overige avonden en middag start de voorverkoop op maandag 20 juli a.s. Eind juli gaan zo'n 60 vrijwilligers huis-aan-huis in Soest de programmaboekjes verspreiden, de Gildefeesten naderen.....

Voorverkoop start deze maand
Geplaatst op woensdag 1 juli

1 juli is de bon in de huis-aan-huis editie van de Soester Courant gepubliceerd, waarmee kaarten voor de zaterdagavond besteld kunnen worden. Voor de overige avonden en middag zal de voorverkoop starten naar verwachting op 20 juli a.s.

Programma 2009
Geplaatst op donderdag 26 februari

Uiteraard nog even onder voorbehoud, maar in grote lijnen staat het programma wel! Dit jaar zowel op woensdag- als donderdagavond een muzikaal hoogstandje, in hun genre zijn zowel Rowwen Heze als Ge Reinders (recent zelfs Edisonwinnaar) geweldenaars. Maar uiteraard biedt het weekend ook weer het bekende spektakel!

lees verder

Bouwbedrijf De bruin putten en R. Kok Kraanverhuur Soest