Contact

Gildefeesten Soest
Locatie De Blaak:
Ferdinand Huycklaan, Soest
Meer informatie huisregels
<<  <  30  

Laatste nieuws

Optreden Nikki
Geplaatst op vrijdag 21 augustus

In de media circuleren berichten over afgelasting van optredens van Nikki vanwege stemproblemen. Dit betreft echter de geplande clubtour en niet het optreden in de gildetent. Daar zal zij op zaterdagavond rond middernacht met haar eigen band een ongetwijfeld spetterend optreden geven !

Reserveringen kaarten zaterdagavond
Geplaatst op donderdag 6 augustus

Degenen die de bon hebben ingestuurd, die vorige maand in de Soester Courant stond, maar ook bij de voorververkoopadressen en op deze site te verkrijgen is, zullen dit weekend bericht ontvangen waar en wanneer men de gereserveerde kaarten voor de zaterdagavond kan ophalen. Voor de bonnen die afgelopen week nog binnen druppelden, zal die brief een week later komen. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar, mocht je nog kaarten willen reserveren gebruik die mogelijkheid! Ook bij de voorverkoopadressen zijn deze bonnen verkrijgbaar. Uiteraard zijn daar ook voor alle andere festiviteiten kaarten verkrijgbaar.

Voorverkoop start maandag 20 juli
Geplaatst op donderdag 16 juli

Reservering van kaarten voor zaterdagavond 29 augustus kan nog in beperkte mate door het invullen en opsturen van de bon, die hier te downloaden is. Voor de overige avonden en middag start de voorverkoop op maandag 20 juli a.s. Eind juli gaan zo'n 60 vrijwilligers huis-aan-huis in Soest de programmaboekjes verspreiden, de Gildefeesten naderen.....

Voorverkoop start deze maand
Geplaatst op woensdag 1 juli

1 juli is de bon in de huis-aan-huis editie van de Soester Courant gepubliceerd, waarmee kaarten voor de zaterdagavond besteld kunnen worden. Voor de overige avonden en middag zal de voorverkoop starten naar verwachting op 20 juli a.s.

Programma 2009
Geplaatst op donderdag 26 februari

Uiteraard nog even onder voorbehoud, maar in grote lijnen staat het programma wel! Dit jaar zowel op woensdag- als donderdagavond een muzikaal hoogstandje, in hun genre zijn zowel Rowwen Heze als Ge Reinders (recent zelfs Edisonwinnaar) geweldenaars. Maar uiteraard biedt het weekend ook weer het bekende spektakel!

lees verder

Bouwbedrijf De bruin putten en R. Kok Kraanverhuur Soest