De ‘Goed Foute’ Bingo

.

Dinsdagavond 20 augustus herleven mooie gildetradities in de vorm van de’ Goed Foute’ Bingo. Wie herinnert zich de spinning-avond voor het Bentinck-fonds of de Ladies Night. Het waren spectaculaire avonden met als hoofdthema, geld inzamelen voor mooie goede doelen. Deze ‘goede’ bingo wordt gehouden voor De Levensclub.

Het ‘foute’-thema zit in het feestje dat er van gemaakt wordt. Deze avond staat in het teken van ‘The Eighties’, dus heb je nog een ballonrok, een harembroek en 2 meter brede schoudervullingen, dan maak je de blits.

Deze avond kun je individueel deelnemen, maar het is misschien des te leuker om een ‘tafel’ te kopen en gezellig met vrienden, collega’s of familie mee te doen.

Jullie het plezier, De Levensclub de financiële ondersteuning.

De Levensclub is een stichting die zich inzet als platform voor mensen die de boodschap hebben gekregen dat ze niet meer beter worden en er geen medische behandeling meer mogelijk is. Dit platform biedt persoonlijke verhalen (120 verhalen voor de 120.000 mensen, die dit bericht jaarlijks krijgen), een luisterend oor en de stichting heeft de wens om een buddy- project op te zetten. Om dit mooie initiatief te ondersteunen kun je je kaarten vooraf bestellen op de website van de Levensclub: delevensclub.nl

Dus haal die foute kleding (niets moet maar het mag) maar van zolder en kom naar de gezellige Goed Foute Bingo avond!

Kaarten bestel je op https://www.foutebingosoest.nl