Zondag Hollandse feestavond

Het gildeleven staat bol van tradities en de zondagavond tijdens de Gildefeesten is er één om ’u’ tegen te zeggen. De oergezellige Hollands- talige muziekavond met medewerking van Radio NL is een geweldige afsluiting van het weekend.

In de vast weer stijf uitverkochte feesttent zullen gaan optreden: Wolter Kroes, Ammar, Stef Ekkel en Rene Karst. Deze topartiesten zullen kleur geven aan het Hollandstalige deel van de Gildefeesten.

Wolter Kroes draait al weer 35 jaar mee in het Nederlandstalige arties- tencircuit. De Gildefeesten Soest heeft hij zeker al eens eerder bezocht echter in dit jubileumjaar mogen wij ook niet op zijn agenda ontbreken. De hits waaronder ‘Viva Hollandia’, ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen’ en zijn recente single-releases ‘Haal Alles Uit Het Leven’ en ‘De Bier- kraan’ zullen vast niet ontbreken.

Ammar Bozoglu werd geboren in het Rode Dorp in Deventer. Daar kwam hij voor het eerst in aanraking met muziek van André Hazes en Django Wagner, die hem inspireerden om ook volkszanger te worden. Of te wel de Kebab verkopende, André Hazes liederen zingende Turkse Nederlander bezoekt ook Soest.

Stef Ekkel; Ja ook hij is geen onbekende van de Gildefeesten. De hits als ‘De woonboot’, ‘Liever te dik in de kist’ en ‘Jammer dan’ zullen vast te horen zijn, en wie kan deze niet meezingen. Ook Stef beloofd er weer een feestje van te maken.

Rene Karst, de mede door zijn kleurrijke bril markante duizendpoot zal ‘Atje voor de sfeer’ de speakers uit laten schallen. Maar ook de samen met de vorig genoemde artiest geschreven ‘Liever te dik in de kist’ zal hij samen met u zingen. We maken er een feestje van!

Komt u ook naar deze bijzonder gezellige avond?