Zondag Hollandse feestavond

Rene Karst en stef ekkel

Kaartverkoop via paylogic

 

Het gildeleven staat bol van tradities en de zondagavond tijdens de Gildefeesten is er één om “u” tegen te zeggen. De oergezellige Hollandstalige muziekavond is een geweldige afsluiting van het weekend.

Topartiesten geven kleur aan het Hollandstalige deel van de Gildefeesten.

De oergezellige Hollands-talige muziekavond is een geweldige afsluiting van het weekend.

Wat dacht u van Samantha Steenwijk?

In 2009 maakt Samantha achter al een vliegende entrée met ‘Kom ga mee met mij’. Dankzij dit vrolijke, catchy nummer wordt ze talent van de maand op het themakanaal TROS Sterren.nl en mag zij een optreden verzorgen in het voorprogramma van Gerard Joling te Spaarnwoude. Andere grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn in het GelreDome, Go Apres Ski in Ahoy volgen. In 2013 behaalt Samantha de finale van het SBS6 programma Bloed Zweet & Tranen. Haar versie van Bloed Zweet en Tranen single ‘Zonder jou’ behalen hoge posities in de hitlijsten. Deze nummers maar ook  “Hou toch van mij’,  ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ en ‘Proost op het leven’ zullen vast de revue passeren.

Naast de immer lachende Samantha komen ook Stef Ekkel en Rene Karst op ons podium hun show geven. In Stefs leven speelt al vele jaren muziek een grote rol. Deze geweldige zanger scoorde in zijn inmiddels ruim 22-jarige carrière al vele hits. Na de succesvolle singles “Op ’n terrasje”, “De Griekse melodie”, “Een koffer vol met dromen” volgt “De woonboot”. Deze nationale feesthit zette in 2006 Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander. Van grachtengordel tot bierpaleis, iedereen zingt de plaat mee!

En dan volgt samen met Rene Karst, de mega hit “Liever te dik in de kist”.

Al op tienjarige leeftijd schrijft de sympathieke René Karst zijn eerste liedje. Hij treedt jarenlang op met zijn moeder onder de naam Duo Karst. De muziek is zijn lust en zijn leven en nadat moeder stopt met optreden gaar Rene verder met het zingen in het Nederlands en met feestelijke muziek het publiek veroveren. Theaterzalen worden ingeruild voor feestcafé’s en mega piratenparty’s, en met succes!

Hij brengt o.a. singles als ‘Skol Cheers Proost’ en dé hit van 2019, ‘Atje Voor De Sfeer’ uit.

René wordt steeds populairder. Als geen ander weet ‘de man met de groene bril’ zijn repertoire namelijk aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem uniek in zijn soort maakt en zeer gewaardeerd bij collega artiesten.

De afsluiter van de avond: ‘Johnny’ is in 1980 als zanger ontdekt door Pierre Kartner.

Maar in 1997 wordt John de Bever eerst nog even uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ in Brazilië. John de Bever speelt dan al ruim twintig jaar betaald voetbal in België en Nederland.

In 2006 komt het duet ‘Toen Kwam Jij’ samen met Anny Schilder uit en in 2010 wordt er een unieke hitprestatie gescoord (enkel The Beatles gingen hem voor)! John de Bever staat met twee tracks, van één single, genoteerd in de Dutch Single Top 100!

>Hij werkt samen met alle bekende Nederlandse artiesten maar John weet met ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ heel Nederland voor zich te winnen.

In november 2016 brengt John de Bever zijn single& ‘Daar In Dat Kleine Café Aan De Haven’ uit. Een hoofdrol in de videoclip is weggelegd voor zijn ontdekker Pierre Kartner.

John de Bever heeft zijn naam in 2017 definitief gevestigd! De Oranje Leeuwinnen kronen zijn ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ tot hun lijflied! Optredens in alle bekende tv shows volgen!

 

Dit wordt een topavond waarna op maandag velen kelen schor gezongen zullen zijn.

Kaartverkoop via paylogic