Gilde toertochten

Genieten tijdens de Gildetocht
Op zondag 18 augustus schiet de Gildetocht weer uit de startblokken. De routemeesters van Tempo Soest hebben dit jaar een andere route uitgestippeld die via de Utrechtse Heuvelrug richting de uiterwaarden van de Lek gaat. Het wordt zeker weer genieten!

Bossen, bloemrijke graslanden, fruitgaarden en boerenland: Dat is in een notendop de Gildetocht dit jaar. Deze door RTV Tempo Soest georganiseerde wielertocht is een feest voor racefietsers die van mooie paden en fraaie landschappen houden.

Je hebt de keuze uit twee afstanden: 55 en 120 km.
De 55 km lange lus is volledig uit-gepijld en dompelt deelnemers onder in oase van rust en ruimte. Via autoluwe wegen zoef je langs Leersum, Langbroek, Driebergen weer terug richting Soest. De 120 km wijst je via GPS de weg en gaat langs de Lek via Tull en ’t Waal om Houten heen en via Werkhoven weer terug,

Op het feestelijke gildeterrein stal je je trouwe ros en proost je op een leuke fietsdag.

Starttijden voor de 120 kilometer: tussen 09:00 en 10:00, voor de 55 kilometer tussen 09:30 en 10:30

Pauzeplekken Tempo heeft aan alles gedacht, dus ook aan pauzeplekken onderweg. Knijp in de remmen bij een van de verzorgingsposten en laat je door de vriendelijke vrijwilligers trakteren op een hapje en een drankje. Gooi de tank vol, maak gezellig een kletspraatje en vervolg uitgerust je weg.

Meedoen
Meedoen is makkelijk. Schrijf je in via www.tempo-soest.nl/gildetocht of op de dag zelf in de feesttent op het gildeterrein.

Let op: fietshelm is verplicht. Daarnaast houd je je als deelnemer aan de normale verkeersregels.