Maandagmiddag 55+ Festival

.

Wie is de nieuwe koning, herinneringen ophalen, nieuwe contacten leggen, oude contacten nieuw leven inblazen…  dat kan allemaal op de 55+ middag van de Gildefeesten.

Dit jaar is het gelukt een drietal acts vast te leggen die met live-muziek uit de jaren 60 en 70 een gevarieerd programma aanbieden. Het blijft op deze middag mogelijk om bijvoorbeeld een kaartje te leggen maar het zal niet mee gaan vallen de hele middag op de stoel te blijven zitten. Er is volop de gelegenheid om een dansje te maken.

Het wordt een muzikale reis door de tijd vanaf de 60-er tot de vroege 70-er jaren. De eerste band is de in Soest en omstreken bekende Old Mens Pleasure Band met leadzanger Jan van Zal. OMPB speelt zowel dans- als luisternummers. Vervolgens zal optreden zangeres Eeke met ballads en meezingnummers. En tot slot treedt op de Murphy Jets met een spetterend optreden. De Murphy Jets komen van oorsprong uit De Bilt en speelden in de jaren 70 o.a. in de D’Oude Enghe en waren vaak aanwezig in de voorprogramma’s van Engelse bands.  De Murphy Jets zal voor vele Soesters bekend zijn van de optredens bij de winter residentie van Toni Boltini in Soesterberg.

Deze middag wordt georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke Cosbo en waar het programma wellicht wat actiever is als voorgaande jaren zal er als vanouds goed voor de inwendige mens worden gezorgd waarbij er twee consumpties gratis worden verstrekt.De toegang tot deze middag kan mede door een bijdrage van Cosbo beperkt blijven tot 10,00 euro.Koffie en thee worden deze middag gratis geserveerd. Bij aankoop van een entreekaart of op vertoon van uw online-entreekaart ontvangt u twee gratis consumptiebonnen.

Kaartverkoop via paylogic