Muziekterras

Live muziek

Uiteraard zal naarmate de zondagmiddag vordert het Koningsschieten steeds meer de attentie opslokken, maar een stukje muziek mag niet ontbreken. Normaliter is dat vooral in de tent na bekend worden van de nieuwe koning, in deze speciale setting is er een klein muziekpodium buiten. Die hoeft niet het hele terras te overspoelen met geluid, maar de liefhebbers zullen de hele middag wel kunnen genieten van live-muziek en later een sfeerDJ.

Tussen 14 en 17 uur eerst de formatie WiseGuys, de leden ervan zullen mogelijk bekend voorkomen als voormalig Knijn-leden en de ouderen onder ons zullen ze anders wel kennen als de zonen van kapper Wim van Hees. Zij brengen een prettige mix van folk-country-americana, waarbij ze zich soepeltjes zullen voegen naar het verloop van het Koningsschieten en de daarbij horende ceremoniele momenten. WiseGuysMusic – My WordPress Blog

Vanaf de huldiging van de nieuwe koning kan het dan echt helemaal los, in zijn officieuze afscheidstoernee mag een gildepodium voor Kees van Amersfoort niet ontbreken. 

Zo hebben we een behoorlijk Soester muziekpodium, zeker als we daar ook nog de Eemlander blaaskapel bij rekenen, die de middag eerder muzikaal geopend hebben. Heel erg passend bij deze basic editie van de Gildefeesten..