Persbericht: Deelnemende teams Gildefeesten Volksspelen bekend

Door: Anonymous | Publicatie: 11/7/24 7:16 pm

Zaterdagmiddag 24 augustus staat het gildeterrein op de Blaak weer bol van de sportiviteit en zullen ook dit jaar de Volksspelen plaatsvinden. Ieder jaar weer is het aantal aanmeldingen van de teams groter dan het aantal teams wat kan deelnemen. 

Met genoegen maken wij de deelnemende teams aan de volksspelen van de aankomende Gildefeesten bekend. De lijst met teams is vastgesteld door middel van loting onder toezicht van een notaris. De winnaars van vorig jaar zijn automatisch uitgenodigd hun titel te verdedigen en hebben niet deelgenomen aan de loting.

De inschrijving voor de volksspelen is dit jaar wederom ongekend populair gebleken, wat heeft geresulteerd in een overweldigend aantal aanmeldingen. We betreuren het dat we niet alle teams konden plaatsen, maar zijn verheugd over de grote belangstelling.

De volksspelen vinden plaats op zaterdag 24 augustus op feestterrein de Blaak en omvatten maar liefst 12 spelonderdelen. We kijken uit naar een dag vol creativiteit, sportiviteit en gezelligheid van de deelnemende teams.

We nodigen iedereen uit om op deze dag samen met ons te genieten van dit evenement. Voor meer informatie over het programma en andere activiteiten tijdens de Gildefeesten kijk op www.gildefeesten.nl

Download Lijst met deelnemende teams Volksspelen 2024