Kaartverkoop Gildefeesten 2024 gestart!

Door: Anonymous | Publicatie: 30/4/24 7:26 pm

Het is zover! De kaartverkoop voor de langverwachte Gildefeesten Soest 2024 is officieel van start gegaan. Na een exclusieve voorverkoopperiode voor leden zijn tickets vanaf heden voor iedereen beschikbaar om aan te schaffen. Dit jaar belooft een onvergetelijke editie te worden met een programma boordevol muziek, cultuur en vermaak voor jong en oud. De jaarlijkse re√ľnie van Soest waarin we je oude en nieuwe vrienden ontmoet op het gildeterrein.

Programma Highlights

Ook dit jaar is het weer gelukt om een fijne line-up samen te stellen die weer veel feestgangers naar de tent zal brengen. Op vrijdagavond 23 augustus verwelkomen we met trots Roel van Velzen op ons Poppodium. Bekend om zijn dynamische performances en hitnummers, belooft deze avond een spetterende start van Gildeweekend te worden.

Daarnaast kunnen jullie de vertrouwde programma onderdelen verwachten zoals de volksspelen op zaterdagmiddag, het koningsschieten op zondagmiddag en de Hollandse feestavond op zondagavond.

Nieuw dit jaar is de Rebelzz 12+ party op donderdagavond (22 augustus) en het Soester Open Podium op zondag 17 augustus waar we lokale bands de gelegenheid bieden om op te treden.

Meer informatie over het programma: Programma | Gildefeesten Soest

Tickets Nu Beschikbaar

Kaartverkoop | Gildefeesten Soest

Zorg dat je erbij bent door nu je tickets te bemachtigen! Tickets voor de verschillende avonden zijn nu online beschikbaar.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de Gildefeesten Soest 2024, waar we samen mooie herinneringen zullen maken!