Persbericht: Gildefeesten Soest roept lokale bands op zich aan te melden voor Open Podium Programma

Door: Anonymous | Publicatie: 2/3/24 12:49 pm

Soest, 2 maart 2024 - De Gildefeesten Soest kondigen met enthousiasme een nieuw hoogtepunt aan voor dit jaar: het Open Podium Programma op zondagmiddag 18 augustus. Dit initiatief biedt een unieke kans voor lokaal talent om zich te laten zien en horen voor het Soester publiek.

De Gildefeesten, een jaarlijks terugkerend evenement dat bekend staat om zijn levendige sfeer en gemeenschapsgevoel, willen dit jaar een extra dimensie toevoegen door lokale bands een podium te bieden. Of je nu rock, pop, jazz, blues of een andere muziekstijl speelt, we nodigen alle getalenteerde muzikanten uit Soest en omgeving uit om deel te nemen aan deze bijzondere gelegenheid.

“Het Open Podium Programma is bedoeld om het verborgen talent in Soest te ontdekken en te vieren,” zegt Marco Spijker, organisator van de Gildefeesten. “We geloven dat er hier in onze gemeenschap heel wat ongelooflijk getalenteerde bands zijn, en we willen ze graag de kans geven om op te treden voor hun lokale fans.”

Deelname aan het Open Podium Programma biedt de mogelijkheid om je muziek aan een breder publiek te presenteren en biedt letterlijk een podium aan Soester talent.

Bands die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan het Open Podium Programma worden aangemoedigd om zich vóór 1 juni aan te melden. De geselecteerde bands zullen worden benaderd voor verdere informatie over de optredens.

Wil je jouw band aanmelden voor het Open Podium Programma van de Gildefeesten Soest? Neem dan contact op met Marco Spijker via marco@gildefeesten.nl  en stuur je aanmelding in samen met een demo of linkje YouTube filmpje en een playlist of soort repertoire.

Laten we samen de muzikale diversiteit van Soest vieren tijdens de Gildefeesten op zondagmiddag 18 augustus. We kijken ernaar uit om jullie talent te zien schitteren op ons podium!