Volkspaardenfeest

WPE

Nu we eindelijk weer van alles mogen en kunnen organiseren,  zijn ook wij, de WPE, weer van de partij.

We starten met de pony’s  rond 9.00 uur. Hierna zullen de diverse rubrieken pony’s en paarden elkaar  opvolgen en rond 11.45 uur krijgt u de, noem het, finale van de “bestgaande”  pony’s  en paarden te zien.  De ruiters en amazones zullen hun uiterste best doen, in alle opzichten,  om de felbegeerde titels voor het jaar 2022 binnen te halen. Als altijd is het aan de professionele jury wie dit jaar de winnaars worden en wie de ereronde  voor het publiek mogen rijden.

Rond 12.30 uur starten we met het middagprogramma. Hoe het totaalplaatje eruit komt te zien is nog niet met zekerheid te zeggen.

Wedstrijd en amusement wisselen elkaar deze middag weer af.  Enkele rubrieken zijn inmiddels blijvertjes geworden, klassiekers kunnen we ze noemen. Denk hierbij aan “Shetlander springen aan de hand”, mits natuurlijk voldoende aanmeldingen. De Mini Marathon voor aanspanningen mag niet ontbreken evenals het populaire “Spring je Spel”, waarbij weer leuke geldprijzen te winnen zijn.

Aan variatie in het programma geen gebrek en laat je vooral weer verrassen door  wat er zoal mogelijk is in de paardensport.

Dus kom zaterdag 27 augustus naar het Gildeterrein aan de Ferdinand Huycklaan!

Het definitieve programma en de startlijsten met de exacte starttijden kunt u in de loop van augustus vinden op www.wpeemland.nl.