Volksspelen

volksspelen

De Volksspelen zijn al sinds de jaren ’80 een bekend fenomeen. Voor velen een van de hoogtepunten tijdens de Gildefeesten. Wat begon als een kleine activiteit op de donderdagavond, is uitgegroeid tot een groots evenement met 72 deelnemende teams. De populariteit van de Volksspelen is de laatste jaren enorm toegenomen waarbij al een aantal jaren binnen enkele uren of zelfs minuten het maximale aantal inschrijvingen bereikt hadden.

Duidelijk is ook dat deelnemen voor de meeste teams belangrijker is dan winnen. Al maanden voor de Volkspelen zijn veel teams aan het nadenken over het thema waarmee ze de bezoekers van het Gildeterrein gaan verrassen. De Volksspelencommissie wordt telkens aangenaam verrast door de uitdossingen waarmee de verschillende teams het veld betreden.

We hopen op een leuke en gezellige middag voor alle deelnemers en vooral ook voor de tientallen vrijwilligers die de Volksspelen mogelijk maken. Het zal zeker weer een geslaagde middag worden voor deelnemers, publiek en organisatie. Aan de inzet zal het niet liggen, nu nog een lekker weertje erbij.

Informatie over het inschrijven tref je op deze pagina