Contact

Gildefeesten Soest
Locatie De Blaak:
Ferdinand Huycklaan, Soest
Meer informatie huisregels

Sponsoren

Al onze sponsoren

Eemlander Blaaskapel

zondag 26 augustus 2018 om 12:30 uur

Het is alwéér de laatste zondagmiddag van augustus... de gildeleden maken zich op voor het traditionele koningsschieten... ondertussen worden instrumenten warm geblazen en zijn de eerste Egerländer klanken te horen in de grote tent… de geluidstechnicus doet nog een laatste check... nog even en het zondagmiddagconcert van de Eemlander Blaaskapel begint!

Tijdens het traditionele zondagmiddagconcert zorgt de blaaskapel onder leiding van Adri Verlaan voor verrassende klanken die niet alleen uit het buitenland komen. Ook muziek van eigen bodem komt tot leven tijdens dit zondagmiddagconcert.

Op 18 augustus heeft u al kunnen luisteren naar de blaaskapel tijdens het Concert aan de Eem… wat een bijzondere locatie! Eind september vertrekt de blaaskapel naar Hellendoorn waar zij meedoet aan het Blaaskapellenfestival ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van de Eschländerkapel.
Ook voor de feestmaanden aan het einde van het jaar heeft de blaaskapel al weer een aantal optredens in het verschiet. Met passende muziek zorgt de kapel dat verschillende Sinterklaas- en Kerstevenementen in en om Soest een sfeervolle muzikale omlijsting krijgen. Kortom er valt weer genoeg muziek te en te luisteren!

Maar laten we niet te veel vooruitlopen…. het is ondertussen 12.30 uur en de muzikanten zitten klaar... Adri telt af... een muzikale middag gaat van start!
De Eemlander Blaaskapel wenst u veel luister- en kijkplezier.Bouwbedrijf De bruin putten en R. Kok Kraanverhuur Soest