Contact

Gildefeesten Soest
Locatie De Blaak:
Ferdinand Huycklaan, Soest
Meer informatie huisregels

Sponsoren

Al onze sponsoren

55+festival met o.a. Dennie Christian

maandag 26 augustus om 14:00 uur

Op de maandagmiddag na het Koningsschieten wordt traditiegetrouw weer het 55+Festival in de tentaccommodatie op het Gildeterrein De Blaak aan de Ferdinand Huycklaan georganiseerd. Een al tientallen jaren bestaande samenwerking tussen het Groot Gaesbeeker Gilde en de gezamenlijke seniorenbonden in Soest/Soesterberg maakt dit mogelijk.
Na binnenkomst, zal onder het genot van een kopje koffie of thee (gratis), de ouderman even na tweeën het nieuwe koningspaar voorstellen aan het publiek.
Net als afgelopen jaar is het Soester Gilde er in geslaagd om weer een artiest van naam naar Soest te halen. Dit jaar zal de Schlagerzanger Dennie Christian zijn meest bekende nummers ten gehore brengen. Dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: feest in de tent!
Ook komt poptroubadour Arnout Kas. Hij zal met zijn muzikale inbreng de voetjes van de vloer weten te krijgen: succes verzekerd!
Iedereen met een toegangskaart voor deze middag ontvangt drie gratis consumptiebonnen. Deze bonnen kunt u gedurende de middag verruilen voor een drankje naar keuze. Uiteraard is het mogelijk om extra consumptiebonnen te kopen.

Om dit 55+festival te kunnen bijwonen is een ENTREEKAART noodzakelijk.
Deze kaarten zijn aan de kassa van de tent te koop voor slechts € 10,00 of hier in de voorverkoop
De drie gratis consumptiebonnen ontvangt u bij aankoop van uw entreekaart aan de kassa van de gildetent of, op vertoon van uw online-entreekaart, bij binnenkomst.Bouwbedrijf De bruin putten en R. Kok Kraanverhuur Soest